- Prilep, North Macedonia, Republic of
- 02/02/2024
Radim kao a la carte konobar već 30 godina u različitim ugostiteljskim objektima u Hrvatskoj i inozemstvu(Hotel Kristal Palace u Prilepu, Hotel Sonce u Prilepu, Hotel Lipa u prilepu, Restoran Kermes i dr.).
Moje glavne vještine i kvalitete su:
-osnovno poznavanje engleskog i njemačkog jezika
-sposobnost brzog i točnog primanja i izvršavanja narudžbi
-poznavanje širokog asortimana jela i pića, uključujući vinsku kartu
-komunikativnost, ljubaznost, profesionalnost i timski rad
-orjentiranost na zadovoljstvo i potrebe gostiju
-prilagodljivost, fleksibilnost i otpornost na stres
Volim svoj posao i uživam u radu s ljudima. Moj cilj je uvjek pružiti vrhunsku uslugu i ugodnu atmosferu za goste. Smatram se pouzdanim, odgovornim i motiviranim zaposlenikom, koji je spreman na nove izazove i učenje.
Education
Experience
Moje glavne dužnosti i odgovornosti su:
-dočekivanje i usluživanje gostiju u restoranu i kafiću hotela,
-primanje narudžbi i prenošenje istih kuhinji i šanku,
-posluživanje hrane i pića prema standardima kvalitete i higijene
-savjetovanje gostiju pri odabiru jela i vina
-naplata usluga i izdavanje računa
-postavljanje i pospremanje stolova i pribora za jelo
-održavanje čistoće i urednosti radnog prostora
Od listopada 2022. do travnja 2023. radio sam kao konobar u a al carte restoranu hotela Atlas u Prilepu.
Moje glavne dužnosti i odgovornosti su:
-dočekivanje i usluživanje gostiju u restoranu i kafiću hotela,
-primanje narudžbi i prenošenje istih kuhinji i šanku,
-posluživanje hrane i pića prema standardima kvalitete i higijene
-savjetovanje gostiju pri odabiru jela i vina
-naplata usluga i izdavanje računa
-postavljanje i pospremanje stolova i pribora za jelo
-održavanje čistoće i urednosti radnog prostora
Moje glavne dužnosti i odgovornosti su:
-dočekivanje i usluživanje gostiju u restoranu i kafiću hotela,
-primanje narudžbi i prenošenje istih kuhinji i šanku,
-posluživanje hrane i pića prema standardima kvalitete i higijene
-savjetovanje gostiju pri odabiru jela i vina
-naplata usluga i izdavanje računa
-postavljanje i pospremanje stolova i pribora za jelo
-održavanje čistoće i urednosti radnog prostora
Moje glavne dužnosti i odgovornosti su:
-dočekivanje i usluživanje gostiju u restoranu i kafiću hotela,
-primanje narudžbi i prenošenje istih kuhinji i šanku,
-posluživanje hrane i pića prema standardima kvalitete i higijene
-savjetovanje gostiju pri odabiru jela i vina
-naplata usluga i izdavanje računa
-postavljanje i pospremanje stolova i pribora za jelo
-održavanje čistoće i urednosti radnog prostora