fbpx
Predavač s više od 10 godina iskustva u području obrazovanja i prodaje
Predavač s više od 10 godina iskustva u području obrazovanja i prodaje
  • Buenos Aires, Argentina
  • 16/11/2023

I'm a dedicated professional with over a decade of experience in sales and education, deeply committed to
economics and entrepreneurship. I thrive in collaborative environments and am characterized by my
unwavering desire to learn and my determination to tackle challenges.
My approach is simple yet powerful: working strategically with others to achieve goals and objectives. I
firmly believe that the future favors those who dare to think outside the box, innovate, and create unique
and effective solutions.

E-mail
Locked
Phone Number
Locked
Which App do you use with this number?
  • WhatsApp
Do you have driving licence?
  • YES - International
Year of birth
1990
Upload recent CV

Education

Nastavnik @ Institut San Agustin, Rio Negro, Argentina
Mar 2017 — Nov 2021

Experience

Nastavnik @ Goverment OF Buenos Aires
Nov 2021 — Current

Ja sam strastveni profesor ekonomije i organizacija s jedinstvenim pristupom učenju. Moj pedagoški pristup obuhvaća proces učenja u tri faze:

1. Razvoj temeljnih koncepata: Moj početni cilj je postavljanje čvrstih osnova putem jasnog i pristupačnog predstavljanja ključnih ekonomskih i organizacijskih koncepata. Studenti ne samo da stječu znanje, već i razumiju važnost ovih koncepata u trenutnom kontekstu.

2. Duboko istraživanje povijesti: Prepoznajući važnost povijesti za potpuno razumijevanje, vodim studente kroz putovanje kroz vrijeme istražujući kako su se ekonomske i organizacijske teorije i prakse razvijale kroz godine. To im omogućava kontekstualizaciju trenutnih događaja u povijesnom okviru.

3. Praktični alati za razumijevanje suvremenog svijeta: Na kraju, pružam studentima alate i praktične pristupe koji im omogućavaju ne samo razumijevanje, već i analizu i aktivno sudjelovanje u svijetu u stalnoj promjeni. Pripremam ih da se suoče s izazovima globalizirane društvene zajednice, potičući informirane odluke i rješavanje problema.

Moj pristup učenju ide dalje od prenošenja znanja; radi se o osnaživanju studenata da postanu kritički mislioci i informirani građani. Kao rezultat toga, posvećen sam cjelovitom razvoju svojih studenata i njihovoj pripremi za uspješnu i značajnu budućnost."

vlasnik @ Grimm
Nov 2018 — Oct 2021

Kao vlasnik vinoteke, vodio sam tvrtku s jedinstvenim pristupom: 'Prodajemo priče u boci', jer sam razumio da nismo prodavali samo vino, već iskustva i emocije svakom bocom. Moj angažman bio je ići iznad i izvan običnog poslovanja te našim klijentima pružiti trenutke i osjećaje koji će ostati urezani u pamćenju kroz naš izbor vina.

Osim toga, uspostavio sam snažne odnose s dobavljačima i upravljao svim marketinškim aktivnostima. Ova izravna suradnja s dobavljačima omogućila mi je osigurati visoku kvalitetu ponude i iznimno iskustvo za naše klijente. Nadalje, vodio sam učinkovite marketinške strategije za promociju naše vinoteke, što je rezultiralo većim prepoznavanjem brenda i porastom prodaje.

Moj fokus na iskustvu korisnika i moja sposobnost učinkovitog upravljanja odnosima s dobavljačima i marketinškim strategijama bili su ključni za uspjeh vinoteke, jer smo stvorili prostor gdje klijenti nisu samo kupovali vino, već su se uranjali u nezaboravne priče i emocije.

Voditelj prodaje @ Fotelje po cijeni - Neuquen
Jan 2017 — Oct 2020

Vođenje Osoblja: Vodio sam i motivirao tim prodavača kako bismo postigli i nadmašili prodajne ciljeve. Poticao sam profesionalni razvoj i osiguravao suradničko i produktivno radno okruženje.

Održavanje: Koordinirao sam i nadzirao održavanje objekata kako bi se osiguralo da su prostori bili u optimalnom stanju za prodaju i kako bi se pružilo zadovoljstvo kupcima.

Upravljanje Dobavljačima: Ustanovio sam i održavao čvrste odnose s dobavljačima proizvoda i usluga, što je rezultiralo učinkovitim upravljanjem lanca opskrbe i nabavkom visokokvalitetnih proizvoda.

GENERAL MANAGER @ RESTAURANT PARACAS S.A.C
Jul 2013 — Mar 2014

1. Quality Control: I ensure the quality of food and beverages to meet established standards, including
reviewing the preparation of dishes, food presentation, and maintaining high levels of hygiene.
2. Supplier Relations: I manage relationships with food, beverage, and supply providers, which involves
negotiating contracts, acquiring fresh ingredients, and managing inventories to ensure a steady flow of
supplies.
3. Customer Service: I oversee customer service to ensure customer satisfaction and address issues or
complaints. Additionally, I provide training to the staff to ensure high-quality service.
4. Problem Resolution:I am responsible for addressing any operational issues that arise in the restaurant,
whether they involve conflicts among employees, technical problems, or crucial decisions to maintain
efficient business operations.

Prodajni predstavnik @ LAR PROPIEDADES
Jan 2011 — Jul 2013

Kao profesional u sektoru nekretnina, specijalizirao sam se za akviziciju nekretnina za prodaju i proaktivno pronalaženje potencijalnih kupaca. Moj fokus bio je identificiranje investicijskih prilika i uspostava čvrstih odnosa s vlasnicima nekretnina i potencijalnim kupcima.

Osim prikupljanja nekretnina, upravljao sam izradom ugovora o najmu i predugovora o kupoprodaji. Moj posao nije bio samo posredovanje, već i uključivao je pripremu i pregovaranje o pravnim sporazumima koji su bili pravedni i čvrsti za sve uključene strane.

Moja sposobnost da ravnotežiram između akvizicije nekretnina, proaktivnog pronalaženja kupaca i upravljanja pravnim transakcijama doprinijela je uspješnosti mojih operacija u sektoru nekretnina i zadovoljstvu prodavatelja i kupaca

Contact Candidate

Login or register as Employer to contact this candidate.

Pin It on Pinterest

Share This
Otvori razgovor
1
Scan the code
Pozdrav!
Kako Vam možemo pomoći?