- Tetovo, North Macedonia, Republic of
- 16/01/2024
Iskusni konobar sa više od 30 godnina radnog iskustva na pozicijama konobara i konobara voditelja. U poslu se koristim njemačkim jezikom na naprednoj razini, dok engleski i talijnski jezik koristim na osnovnoj poslovnoj razini.
Education
Experience
Posluživanje hrane i pića gostima u skladu s visokim standardima kvalitete i higijene.
Komunikacija s gostima, preporuke dnevnih specijaliteta, rješavanje pritužbi i upita.
Održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i pribora.
Izavanje računa i naplata.
Suradnja sa ostalim članovima osoblja.
Praćenje zaliha i narudžba potrebnih namirnica i materijala.
Posluživanje hrane i pića gostima u skladu s visokim standardima kvalitete i higijene.
Komunikacija s gostima, preporuke dnevnih specijaliteta, rješavanje pritužbi i upita.
Održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i pribora.
Izavanje računa i naplata.
Suradnja sa ostalim članovima osoblja.
Praćenje zaliha i narudžba potrebnih namirnica i materijala.
Posluživanje hrane i pića gostima u skladu s visokim standardima kvalitete i higijene.
Komunikacija s gostima, preporuke dnevnih specijaliteta, rješavanje pritužbi i upita.
Održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i pribora.
Izavanje računa i naplata.
Suradnja sa ostalim članovima osoblja.
Praćenje zaliha i narudžba potrebnih namirnica i materijala.
Posluživanje hrane i pića gostima u skladu s visokim standardima kvalitete i higijene.
Komunikacija s gostima, preporuke dnevnih specijaliteta, rješavanje pritužbi i upita.
Održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i pribora.
Izavanje računa i naplata.
Suradnja sa ostalim članovima osoblja.
Praćenje zaliha i narudžba potrebnih namirnica i materijala.
Posluživanje hrane i pića gostima u skladu s visokim standardima kvalitete i higijene.
Komunikacija s gostima, preporuke dnevnih specijaliteta, rješavanje pritužbi i upita.
Održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i pribora.
Izavanje računa i naplata.
Suradnja sa ostalim članovima osoblja.
Praćenje zaliha i narudžba potrebnih namirnica i materijala.
Vođenje, kordinacija i nadziranje kolega, priprema i organizacija objekta za radni dan.
5 uzastopnih sezona.