fbpx
Marljiva i pristupačna osoba iskusna u poslovima s ljudima
  • Novi Travnik, Bosnia and Herzegovina
  • 07/05/2023

Marljiva i visoko motivisana osoba, sa iskustvom prvenstveno u poslovima orijentisanim ka radu s ljudima. Prijateljski nastrojenom i pozitivnom osobnošću spremna sam se odazvati svakoj potrebi klijenta. Veoma sam brza i spretna pri obavljanju svakog posla. Odgovorna sam i podjednako dobra i u samostalnom i u timskom radu. Veoma brzo učim i pamtim nove stvari i prilagođavam se svakoj okolini. Dobro sam se snašla na poziciji sobarice te bih voljela nastaviti svoju karijeru u sektoru turizma. S obzirom da sam radila u hotelu visoke kategorije, preferirala bih da nastavim raditi u hotelima s 4 ili više zvjezdica s obzirom na moje iskustvo i vještine koje sam stekla.

E-mail
Locked
Phone Number
Locked
Which App do you use with this number?
  • WhatsApp
  • Viber
Year of birth
1999.
Country of residence at the moment of application
Bosna i Hercegovina

Education

Jezička gimnazija @ Mješovita srednja škola Travnik
Sep 2014 — May 2018

Experience

Sobarica/čistačica @ Hotel Albatros, Plava Laguna
May 2022 — Oct 2022

Posao uključuje obavljanje niza dnevnih aktivnosti čišćenja u gostinjskim sobama i ostalim hotelskim prostorijama, te redovno provjeravanje čistoće tih prostorija. Posao zahtjeva dobru organizaciju vremena u skladu sa datim zadacima. Također, poznavanje sredstava za čišćenje i upravljanje aplikacijom namijenjenom za lakše praćenje i unos zadataka, kvarova i ostalih navedenih opcija. Posao je također zahtjevao interakciju s gostima, sporazumijevanje na raznim jezicima i odgovaranje na potrebe gostiju u što kraćem roku.

Operater za unos podataka @ 5plus kladionica
May 2021 — Jan 2022

Posao koji uključuje upravljanje računarima, televizorima, printerima, fiskalnim kasama i drugim uređajima. Konstantna interakcija s više od 50 klijenata dnevno, printanje i prodavanje tiketa i rukovodstvo novcem. Upravljanje cijelom poslovnicom samostalno što uključuje obavještavanje nadređenih o nepravilnostima, održavanje čistoće i vođenje računa o klijentima.

Contact Candidate

Login or register as Employer to contact this candidate.

Pin It on Pinterest

Share This
Otvori razgovor
1
Scan the code
Pozdrav!
Kako Vam možemo pomoći?