POSREDOVANJE

UVOZ RADNE SNAGE IZ INOZEMSTVA

Susrećete se sa situacijama, kada imate puno ugovorenog posla, ograničeni ste sa vremenskim rokovima a nemate dovoljno radnika kako bi ispunili Vaše ciljeve? Niste u mogućnosti ugovoriti nove poslove jer nemate dovoljno kvalitetnog kadra? Tržište rada je iscrpljeno, zaposlenici koje ste doveli nemaju dovoljno vještina, znanja i iskustva kako bi zadovoljili Vaše potrebe rada? Radnici iz regije za koje ste ishodovali radne dozvole, također nisu kvalitetni ili se ne zadržavaju dugo u Vašoj firmi?

Htjeli bi naći kvalitetne radnike i osigurati dugoročno rješenje ali si Vi ili Vaši suradnici ne možete priuštiti dovoljno vremena i energije kako bi doveli kvalitetni kadar ljudi za Vaše potrebe? Ukoliko sami krenete u proces koji je dugotrajan, uz puno popratne dokumentacije, niste sigurni kako će uložena sredstva i vrijeme opravdati Vaša očekivanja?

VIVESCO d.o.o. agencija za privremeno zapošljavanje I posredovanje pri zapošljavanju je idealan partner za Vas.

Kao Vaš pouzdan partner pomoći ćemo Vam pronaći odgovarajući kadar u stvaranju Vaše konkurentnosti i povećanju produktivnosti na tržištu.

Za potrebe klijenta VIVESCO pruža usluge regrutiranja i selekcije, prijevoda stranih dokumenata za ishođenje viza i radnih dozvola, podrška u organizaciji transporta kandidata u Hrvatsku, organizaciji smještaja te na kraju pomoć u prilagodbi radnika.

Vivesco ima široku mrežu partnera iz Indije, Nepala, Bangladeša i drugih zemalja koje imaju posebne centre za regrutiranje i testiranje kandidata.

Ti kandidati prolaze tzv. „Practical Skill Test“, gdje imaju različite praktične zadatke kako bi se kategorizirali njihove vještine, brzinu i znanje. Dalje, agencije predstavljaju kandidatima detalje o vrsti poslova za Vaše potrebe, te kroz razgovore i dodatna usmena pitanja prepoznaju njihovo znanje o poslu za koje se kandidiraju.

Nakon testova kandidati se kategoriziraju kao A-grade, B-grade i C-grade construction workers. C-grade kandidate ne uzimaju u obzir.

Rezultate i mišljenja šalju nama na uvid.

 

Redoslijed postupka

Nakon što primimo upit dodjeljujemo našeg Asistenta

Popunite Pismo Potražnje

$

Popunite nam Pismo Potražnje za traženi profil radnika: zanimanje, broj kandidata, podatke o ponuđenoj plaći i satnici

Navedite tražene uvjete: radno iskustvo, potrebna znanja ili vještine za obavljanje potrebnih radnih zadataka i poslova koje će kandidati obavljati.

Ugovor o posredovanju

+

Iz poslanog Pisma potražnje moći ćemo Vam definirati cijenu usluge posredovanja i ponuditi Ugovor o posredovanju

Regrutacija kandidata

+

Naši agenti traže odgovarajuće profile kandidata preko internih baza podataka, oglašavanje poslova putem različitih medija, LinkedIn-a i sl.

Selekcija kandidata

+

Intervju i testiranje kandidata. Naše agencije surađuju sa posebnim centrima za testiranje radnika („Trade test for skilled workers“). Nakon procesa testiranja i intervjua, klijentu se dostavlja CV sa užim odabirom najboljih kandidata.

Radne dozvole

+

Mi prikupljamo potrebnu dokumentaciju od kandidata te pružamo pomoć pri ishođenju radnih dozvola.

Izdavanje viza

+

Naša agencija preuzima kompletan proces izdavanja viza.

Priprema za dolazak kandidata

+

U cijenu usluge može biti uključena cijena avionskih karata te Vam nudimo pomoć u vidu smještaja radnika, lokalnog prijevoza u Hr, itd..

Prilagodba kandidata, zaposlenje

$

Prilikom dolaska kandidata u Hrvatsku, nudimo Vam kompletnu pomoć za prilagodbu i asimilaciju stranih radnika ( u vidu prilagodbe na posao, komunikacije, hrane i smještaja, itd.) kako bi se kandidati što lakše prilagodili na novu sredinu.

Sjedište agencije

Boškovićeva ulica 18

10000 Zagreb

 

Ured za stranke

Maksimirska cesta 16

10000 Zagreb

Radno vrijeme:

PON – PET    09:00 – 16:00 h

+385 91 444 0786

info@vivesco.hr

POMOĆI ĆEMO VAM PRONAĆI ODGOVARAJUĆI KADAR

Ostavite poruku asistentu

5 + 4 =

Share This
Otvori razgovor
1
Scan the code
Pozdrav!
Kako Vam možemo pomoći?