- Kopaonik, Serbia
- 12/02/2024
Bavim se profesionalnim kuhanjem već 35 godina. Moja strast za kulinarstvom počela je još u djetinjstvu što me navelo da završim srednju ugostiteljsku školu smjer Kuhar.
Moje glavne vještine i kvalifikacije su:
Završena Ugostiteljska škola
Poznavanje srpske, crnogorske, internacionalne i mediteranske kuhinje
Sposobnost pripreme raznih vrsta jela, od predjela do deserata
Kreativnost, inovativnost i fleksibilnost u kreiranju menija i recepata
Timski rad, komunikacija i suradnja s kolegama i nadređenima
Organizacija, planiranje i multitasking u radu u kuhinji
Brzina, preciznost i urednost u pripremi i serviranju jela
Poštivanje higijesnkih i sanitarnih standarda.
Education
Experience
Priprema i kuhanje raznih vrsta jela, od predjela do deserta, prema standardima i receptima hotela.
Kreiranje novih menija i recepata u suradnji s glavnim kuharom i menadžerom restorana.
Održavanje higijene i čistoće u kuhinji, kao i pravilno skladištenje i korištenje namirnica.
Poštivanje HACCP standarda i propisa o sigurnosti i kvaliteti hrane.
Rad u timu s ostalim kuharima i osobljem restorana
Komunikacija i suradnja s gostima hotela, te zadovoljavanje njihovih potreba i želja
9 uzastopnih sezona. Priprema i kuhanje raznih vrsta jela, od predjela do deserta, prema standardima i receptima hotela.
Kreiranje novih menija i recepata u suradnji s glavnim kuharom i menadžerom restorana.
Održavanje higijene i čistoće u kuhinji, kao i pravilno skladištenje i korištenje namirnica.
Poštivanje HACCP standarda i propisa o sigurnosti i kvaliteti hrane.
Rad u timu s ostalim kuharima i osobljem restorana
Komunikacija i suradnja s gostima hotela, te zadovoljavanje njihovih potreba i želja
Internacionalna i mediteranska kuhinja. Priprema i kuhanje raznih vrsta jela, od predjela do deserta, prema standardima i receptima hotela.
Kreiranje novih menija i recepata u suradnji s glavnim kuharom i menadžerom restorana.
Održavanje higijene i čistoće u kuhinji, kao i pravilno skladištenje i korištenje namirnica.
Poštivanje HACCP standarda i propisa o sigurnosti i kvaliteti hrane.
Rad u timu s ostalim kuharima i osobljem restorana
Komunikacija i suradnja s gostima hotela, te zadovoljavanje njihovih potreba i želja
Priprema i kuhanje raznih vrsta jela, od predjela do deserta, prema standardima i receptima hotela.
Kreiranje novih menija i recepata u suradnji s glavnim kuharom i menadžerom restorana.
Održavanje higijene i čistoće u kuhinji, kao i pravilno skladištenje i korištenje namirnica.
Poštivanje HACCP standarda i propisa o sigurnosti i kvaliteti hrane.
Rad u timu s ostalim kuharima i osobljem restorana
Komunikacija i suradnja s gostima hotela, te zadovoljavanje njihovih potreba i želja